Машини та обладнання для переробки с/г продукції

https://docs.google.com/document/d/113HUsdPFehb-GPsRYrGieJhQ56ceLeTLdC1iX-EVyg4/edit?usp=sharing

Література

 Лекція №1"Завдання дисципліни. Сучасний стан харчової промисловості України, тенденції її розвитку. Технологічні лінії  харчових переробних підприємств. "

Лекція №2"Підйомне обладнання"

Самостійна робота №1

Лекція3.  «Обладнання для транспортуваннясировини , тари і продукції»

Самостійна робота №2

Лекція4 : «Обладнання для миття сировини і тари».

Самостійна робота №3

Лекція5.  «Обладнання для грубого і тонкогоподрібнення».

Самостійна робота №4

  ЛПЗ Тема№6 Практичне вивчення гомогенізаторів.

   Лекція 7. «Обладнання для теплової обробки сировини і продукції».

Самостійна робота №5

  ЛПЗ Тема№8 Практичне вивчення бланшувачів.

 Лекція9.   «Обладнання для наповнення ,дозування і укладання продукції».  

Самостійна робота №6

Тести до модулю №1

Лекція13 «Характернеобладнання для механізації виробництва    хлібобулочних ікондитерських виробів».

Самостійна робота №9 Практичне вивченняобладнання для виробництва   хлібобулочних виробів.    

Лекція14 Машини та обладнання для механізації переробкиплодів і овочів.

Лекція15 Машини та обладнання для механізації переробким'яса і риби

ЛПЗ Тема№16 Вивченняособливостей будови,принципу роботи та регулю­вань подрібнювача м'яса.

Лекція17 Машинита обладнання для механізації переробкимолока

Самостійна робота№10Машинита обладнання для механізації переробки молока.

Лекція18Машинита обладнання для механізації переробки молока.

Самостійна робота№11 Машини та обладнання для механізації переробки насінняолійних культур. 

Тести до модуля №2 

Питання які виносяться на іспит. 

   

 


Комментариев нет:

Отправить комментарий